În Giurgiu se deschid șantiere noi

În Giurgiu se deschid șantiere noi

Așa cum a fost menționat în momentul semnării ordinului de începere a lucrărilor aferent proiectului de mobilitate urbană vestic al municipiului Giurgiu, lucrările au demarat pe strada Ramadan, tronsonul cuprins între șoseaua Sloboziei și strada Nucului. Prima etapă a lucrărilor constă în spargerea betonului existent, care este extrem de deteriorat, iar ulterior se va trece la excavații, până la cota stabilită în documentația tehnică.
În paralel, lucrările continuă și pe strada Gării, unde se lucrează la borduri, la trotuare și la montarea căminelor geiger. În jurul datei de 15 noiembrie va începe turnarea primului strat de mixtură asfaltică.
Pe strada Tineretului, pe prima jumătate din cel de-al doilea tronson se întinde stratul de balast, iar în cea de-a doua jumătate, având in vedere starea foarte deteriorată a terenului de fundare, sunt efectuate extraexcavații și blocaje de piatră spartă. Sunt întâmpinate probleme majore din cauza numărului mare de cămine, a diferitelor conducte și cabluri electrice din perimetrul săpăturii, însă în ciuda acestor impedimente lucrările progresează.

Ultima modificare: 04.11.2022 – 08:15 de către Administrator

Anteriorul Temperaturile ridicate favorizează continuarea lucrărilor de investiții din oraș

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.